Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin blogilistaukseen

17.12.2013 Hanna Vapamaa

Syyskauden kuulumisia

Noniin elikkä tarkotus olis kertoa vähän tästä menneestä syksystä, vaikka moni siitä varmaan jotain tietääkin jo. Pelit alkoi rullaamaan heti kauden alettua ihan mukavasti ja voittoa tuli voiton perään, tähänkin päivään asti. Välillä pelit alkoi vähän vaisusti, mutta niin kuin jokaisessa pelissä tarkoitus on, pelattiin pelit loppuun asti ja sitten vasta katsottiin taululle ja aika useasti tilanne pelin lopussa oli kääntynyt hyväksi meille.

Pelejä ei voiteta vain muutamalla pelaajalla, vaan voittoon tarvitaan koko joukkue, tämä onkin mielestäni joukkueemme suurin vahvuus. Syksyn kuluessa joukkueemme on hitsaantunut hyvin yhteen, jokainen tietää toisiemme vahvuudet ja pelityylit, jota osaamme käyttää hyvin hyödyksemme. Toisien kannustaminen peleissä on tärkeää, tämän kautta olemme yleensä hieman heikommista tilanteista noussut peleissä ylöspäin ja ottaneet ottelun temmon haltuumme. Kannustamisen myötä joukkueemme itseluottamus kasvaa, mikä tekee joukkueesta vahvemman kuin hämähäkin seitti, siitä ei pääse yksikään "vihollinen" helposti läpi. 

Joukkueemme fiilis on koko syksyn aikana ollut huippua, vaikka välillä peleissä huomauttelemme toisillemme asioista, osaamme ottaa sen neuvona eikä negatiivisena kommenttina, mikä kasvattaa joukkuettamme koko ajan. Omalta osaltani kausi on mennyt ihan hyvin, mutta paljon on taas opittavaa. Jokainen vuosi tuo mukanaan uusia haasteita, minkä mukana tulee myös uudet tavoitteet. Tavoitteeni tämän kauden osalta on auttaa joukkuettani kasvamaan vahvemmaksi ja tehdä joukkueeni eteen kaiken minkä pystyn jokaisessa pelissä.

Jokainen peli tuo uusia haasteita joukkueellemme ja opimme aina uutta. Tämän hetkinen taso ei vie meitä loppuun asti finaaleihin, myös muut joukkueet ovat kehittyneet huimasti ja kasvavat vielä, jonka takia meidän pitää myös kehittää omaa joukkuettamme, ikinä ei ole tilannetta että ei olisi mitään parannettavaa.

Ennen joulua meillä on vielä yksi peli jäljellä, jonka jälkeen pääsemme ansaitulle joulutauolle. Lopuksi haluaisin toivottaa jokaiselle Catz-fanille oikein rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta! Tervetuloa katsomaan taas pelejämme ensi vuonna, sillä teitä me myös tarvitsemme :)

#12

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy