Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin blogilistaukseen

23.12.2014 Elena Reshetko

Tervehdys kaikille koripallosta kiinnostuneille, Catzissä työskenteleville ja ennen kaikkea tärkeille faneillemme! Ilman teitä kaikkia emme pystyisi pelaamaan näin hyvin!

Nyt on puoli kautta takana ja mielestäni olemme tehneet hyvää työtä, 13/1. Kaikki tekevät välillä virheitä ja häviävät, kuten mekin. Tärkeää on kuitenkin oppia omista virheistään, korjata ne ja pyrkiä olemaan taas parempi. Ja näin mekin olemme tehneet koko ajan.

Tuskin moni odotti kauden alussa Catzin olevan samalla tasolla kuin viime kausina, mutta me olimme. Tästä haluankin kiittää erityisesti meidän nuoria "tyttöjämme", olette laittaneet itsenne likoon niin harjoituksissa kuin peleissäkin! Kiitos myös amerikkalaisille vahvistuksillemme vakaalla, vakuuttavalla tasolla pelaamisestanne. Kiitos Dayeeshalle, meidän piti hyvästellä hänet, mutta hän antoi myös joukkueelle paljon hyviä hetkiä. Tervetuloa joukkueeseen Meriem!
Ja kiitos myös valmentajille, olette pitäneet meidät hyvässä kunnossa!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille! Kaikki unelmat ja toiveet voivat toteutua jos oikein niin haluat ja olet valmis työskentelemään niiden eteen!

Elena #13

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy