Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin blogilistaukseen

05.10.2013 Matti Moilanen

Kohti seitsemättä mestaruutta

Niin luit aivan oikein. Catz on pelannut naisten ylimmällä sarjatasolla syksystä 2005 alkaen. Näihin vuosiin mahtuu kolme Suomen mestaruutta ja kolme cup-mestaruutta. Kahdella viimeisellä kaudella Catz on napannut molemmat mestaruudet. Vain ensimmäisenä SM-sarjavuotena Catz on jäänyt finaalien ulkopuolelle. Tälle häikäisevälle historialle joukkueemme lähtee hakemaan jatkoa kesän aikana Naisten Korisliigaksi muuttuneessa sarjassa.

Lappeenrannassa kolmea perättäistä voittoa ei ole millään joukkueella. Ei ole vielä Catzin mestaruutta vaanivilla kissoillakaan. Lauantaina tehdään ensimmäinen loikka kohti tavoitetta.

Tuttu valmennustrio on tehnyt ja teetättänyt pelaajilla töitä pitkin kesää. Joukkue tuntuu olevan valmis kauteen, vaikka kaikki ovat olleet koolla vasta reilun viikon. Taustavoimissa on tehty omaa hiljaista ja paljolti näkymätöntä työtä, että kaikki olisi valmista Inkerin päivänä.

Uusi kausi tuo muutoksia, jotka näkyvät myös yleisölle. Joukkueen kokoonpanon muuttuminen on jokasyksyistä kauraa. Aivan uutta on kotijoukkueen penkin vaihtuminen toimitsijapöydän keilahallin puolelle ja uusi tulostaulu. Uusi tulostaulu näyttää nyt pelaajan oikean numeron, joka helpottaa yleisöä tapahtumien seuraamisessa. Olemme luottavaisia, että uusi tulospalvelu toimii, vaikka se on ollut asennettuna vasta muutaman päivän ja harjoittelu on jäänyt ns. Viipuri-viimevaiheeseen. Yleisön sisääntulo on siirretty viime kevään tapaan kaupungin puoleiseen oveen. Tällä järjestelyllä haluamme saada lippua jonottavat pois mahdollisesta sateesta.

Olemme sopineet Namikan kanssa, että lippujen myynti jatkuu myös kolmannella jaksolla. Puoliajalla raitista ilmaa haluaville annetaan käteen leima, joka oikeuttaa pääsemään takaisin koripallon pariin.

Paljon on ottelutapahtumissamme silti entistä hyvää. Parketilla vilistää paljon tuttuja pelaajia ja Catz-kahviot tarjoavat edelleen moninaisia kahviherkkuja. Lippujen hinnat on haluttu edelleen pitää edullisina, myös kausikortin.

Tervetuloa urheilutalolle kannustamaan omia kissojamme. Luodaan yhdessä Lappeenrannasta maamme koripallon pääkaupunki.

Masa

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy