Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin blogilistaukseen

01.02.2013 Lotta Aaltonen

Kohti kotikulmia

Runkosarjaa on takana jo kaksi kolmasosaa, joten siitä voisi päätellä että kevättä kohti mennään. Tosin jos on viime päivinä katsonut ulos, niin tuntuu että talvi on vasta alkamaisimmillaan. Lauantaina lähdemme roadtripille Suomen Turkuun. On pitkästä aikaa kiva mennä kotikonnuille pelaamaan, tosin Turku ja koti samassa lauseessa kuulostaa varsin huvittavalta. Kuitenkin kun asuu aivan toisella puolella Suomea, tuntuu peli 90km päästä kotoa lähes kotipeliltä vaikka ei Kaaron Roiman peliasua saakaan lauantaina pukea päälle. Ehkä sekin päivä koittaa vielä! On kuitenkin kiva pelata kun perheeni pääsee kerrankin katsomaan. Toivottavasti Äiti on leiponut minulle jotain herkkuja paluumatkaksi.

Pelimme on viime kierroksilla kulkenut varsin mallikkaasti. Sakellien mukaantulo on antanut buustin jokaiselle, koska peliminuuttien eteen on nyt tehtävä entistä enemmän töitä. Myös viikon päässä siintävä kauden tähän asti tärkein peli on taannut sen, että treeneissä on viime päivät painettu täysillä ja keskittyneesti. Vaikka voittoja onkin tullut, on pelissämme vielä paljon parannettavaa joka osa-alueella. Tällä viikolla onkin hiottu hyökkäyskuvioiden lisäksi etenkin joukkuepuolustusta. Puolustus tuleekin varmasti olemaan avainasemassa lauantaina nousujohteisesti pelanneen Turun Riennon kaatamisessa.

Eli ei muuta kun kaikki innokkaimmat fanit huomenna auton nokka kohti Turkua tai vähintään kotona peli live-seurantaan klo 14 alkaen. Ja viikon päästä puolustetaan Suomen Cup-mestaruutta kotisalissa, joten nähdään viimeistään siellä!

Lotta

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy