Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Blogit

06.01.2019
Mietteitä puolimatkan krouvissa
Sarjasijoitus on vuoden vaihtuessa neljäs ja pahimmat vaikeudet lienee takana. Mitä pelaajat tuumivat kauden alkupuoliskosta ja mitä he odottavat keväältä?

19.08.2018
Veeran vuodet kissapaidassa

25.03.2018
Roosan mietteitä koriksesta
Edustusjoukkueen nuori runkopelaaja haastattelussa pudotuspelien alla.

12.02.2018
Haastattelussa Aleighsa Welch
Korisliigan tammikuun pelaajaksi valitun Lisan mietteitä Catzista, WNBA:sta, koripallosta ja elämästä yleensäkin.

23.01.2018
Esittelyssä fysioterapeutti Sini Huhta
Catzin fysioterapeuttina toimiva Sini kertoo työskentelystään.

04.01.2018
Valencia McFarlandin mietteitä
Valencia kertoo urastaan ja ajastaan Catzissa.

21.12.2016 Elena Reshetko
Joulu on jo ovella
Kapteenin joulutervehdys.

18.08.2016 Roosa Kosonen
EM- kisat Oradeassa
Vaikka turnaus oli pitkä ja raskas, oli se myös eritäin hieno ja antoisa kokemus. Oli mahtavaa päästä pelaamaan uusia maita vastaan ja olla osana näin upeaa joukkuetta! Näin Roosa kertoo kokemuksistaan.

27.05.2016 Hanna Holopainen
Alkutaival puheenjohtajana
Hanna Holopainen kertoo hieman itsestään ja kertoo näkemyksiään seurasta sekä kertoo uuden hallituksen avauksista.

08.05.2016
Veeran mietteitä menneistä vuosista
Kolme vuotta sitten BC Nokian edustusjoukkueeseen noussut Veera Pirttinen pakkasi laukkunsa ja saapui Lappeenrantaan. Valkolakin kesällä päähänsä painava Veera kertoo kuinka vuodet ovat menneet.

16.04.2016
Kohti finaaleja: ensikertalaisten äänellä
Ensimmäistä kertaa finaaleissa pelaavat Laura Juhola, Ida Myllyoja, Miina Lapila ja Jennifer Schlott kertovat mietteitään tulevista otteluista.

15.04.2016 Kari Glödstaf
Kohti finaaleja: kevät 2015
Vanhan sanonnan mukaan menneitä muistelevan osa on varsin kivulias. Siitä huolimatta en voi olla palaamatta viime kevään loppuottelusarjaan Huimaa vastaan, joka päättyi Catzille otteluvoitoin 3-0 ja piti mestaruuspokaalin Lappeenrannassa.

14.04.2016
Kohti finaaleja: Lotta Hämäläisen mietteitä

27.01.2016 Matti Moilanen
Ei junalastillista, mutta kuitenkin
Catzin fanijoukko nautti omiensa suorituksista Tallinnassa 15. - 16. tammikuuta ja hämmästeli ottelutapahtumien järjestelyjä. Yhdessä joukkueen kanssa fanit pääsivät kokemaan kovia pelejä joissa virheet puhallettiin tarkasti.

27.09.2015 Matti Moilanen
Kuinka käy kissojen?
Miten käy kissapoikueen, jos emoa eienää ole?

28.06.2015 Kari Glödstaf
Matkalla tuntemattomaan
”Odottavan onkeen kala tulee” totesi Hannu-serkku Aku Ankalle heidän kisaillessaan satumaisen kalliin jalokiven löytämisestä.
Aivan yhtä suurista summista tai dramaattisista tapahtumista ei nyt ole kyse, mutta Hannun tunnuslause tuli kieltämättä ensimmäiseksi mieleen saadessani kuulla Catzin osallistumisesta kansainvälisiin otteluihin. Niin monta kesää on mennyt toivoessa ja odottaessa tätä uutista, että sen viimeinkin tullessa julki on suupielet saanut kääntää ylöspäin – enkä usko olevani ainoa tämän tunteen kokenut.


31.05.2015 Kari Glödstaf
Pari sanaa voittamisesta
Lappeenrantalainen koripalloyleisö on tottunut viime vuosien aikana menestykseen. Ensin sitä tarjosi Namika ja viime vuosien ajan naiskoripallon valtikka on ollut tukevasti Catzin hyppysissä. Loppujen lopuksi kaikki on hyvin pienestä kiinni, virheliike suuntaan tai toiseen voi sekoittaa koko pakan.

01.05.2015 Kari Glödstaf
Jämäminuutteja ja listantäytettä?
Sillä miten junnujen niukat peliminuutit käytetään on suuri merkitys. Ovatko ne jämäminuutteja vai arvokasta kokemusta.

23.03.2015 Matti Moilanen
Mielenkiintoinen kevät
Koska pallo on pyöreä ja pudotuspelit aivan oma maailmansa on kaikki mahdollista. Mitkä joukkueet raivaavat itselleen paikan finaaleihin ja millaisten vaiheiden kautta.

04.03.2015 Antti O. Arponen
Joukkue-pelien kaupunki
Jos katsotaan harrastetuimpien joukkuepelien menestystä ja verrataan sitä asukasmäärään, Lappeenranta on Suomen kaupungeista paras, toteaa Arponen Lappeenrannan Uutisten blogissaan.

23.02.2015 Marianne Kalin
Nuoruuden voimalla
On hienoa päästä haastamaan sarjan parhaita pelaajia

04.02.2015 Kari Glödstaf
Kynäilijän kynästä
Edustusjoukkueen toinen otteluraporttien ja -ennakoiden kirjoittaja kertoo itsestään ja suhteestaan koripalloon.

28.01.2015 Antti O. Arponen
Kyllä Catz voittaa
Catz voittaa pelejä reilusti, mutta katsomoon kannattaa kyllä tulla. Siellä voi nauttia erinomaisesta koripalloviihteestä. Mukavaahan se on kun kotijoukkue voittaa ja vielä hienojen kuvioiden jälkeen, toteaa Antti O. Arponen Lappeenrannan Uutisten blogissaan.

23.01.2015 Veera Pirttinen
Uusi vuosi ja uudet kujeet
Uusi vuosi, uudet kujeet.. Tai siis, toivottavasti me jatkamme vielä samaa rataa kuin syyskaudellakin! Parannettavaa kuitenkin löytyy vielä niin omassa kuin joukkueenkin pelissä, varsinkin kun joukkueen kokoonpano on hieman muuttunut alkukaudesta ja pelinjohtajan paikalle on meren takaa saapunut taskukokoinen Chelsea...

23.12.2014 Elena Reshetko
Hyvää Joulua
Puoli kautta on takana paremmalla menestyksellä mitä moni osasi odottaa.

18.12.2014 Lotta-Maj Lahtinen
Joulu lähestyy
Lotta-Maj peilaa eroa edustuksen ja junnujen peleissä ja harjoituksissa.

17.12.2014 Lotta Hämäläinen
Itsenäisyyttä juhlimassa
Lotta edusti nuorisoa Lappeenrannan Upseerikerhon itsenäisyyspäivän iltajuhlassa. Päivä sisälsi muutakin, kuin juhlimista.

24.11.2014 Anna Svinhufvud
Kahta sarjaa rinnan
Kahta sarjaa rinnan pelaava Anna Svinhufvud pelaa tottuneesti A-tytöissä SM-sarjassa ja ensimmäistä kautta naisten pääsarjatasolla. Debyytin naisten korisliigaan hän teki kauden avausottelussa PeKaa vastaan.

07.11.2014 Alex Anderson
Kapteeni puhuu!
It’s been a great start for us this season!

06.11.2014 Antti O. Arponen
Geenit kohdallaan
Antti O. Arponen pohtii geenien merkitystä huippu-urheilussa. Lappeenrannan Uutisten 5.11.2014 julkaistussa kirjoituksessa tarkemman pohdiskelun kohteena ovat Marianne Kalinin sukujuuret.

24.10.2014 Matti Moilanen
Esikuvat kannustavat
Vanhat miehet muistelevat vanhoja asioita ja mielellään puhuvat niistä. Minä olen viime päivinä muistellut vuotta 1960. Törmäsin netin ihmeellisessä maailmassa nimeen Wilma Rudolph ja siitä se alkoi se tuon vuoden muistelu.
Rudolphilla diagnosoitiin nuorena vaikea polio. Hän pystyi kävelemään kunnolla vasta 11-vuotiaana, jolloin hän päätti, että hänestä tulee urheilija.


17.03.2014 Alex Anderson
Kapteenin mietteitä
“Lappeenranta? Let me just say I was enjoying the weather until the snow came back ): ...
Just happy the sun is back lol...”


28.01.2014 Anni Mäkitalo
Annin blogi
Ja hyvää alkanutta vuotta kaikille! Kuukausi on nyt kinkku- ja vihreä kuula-ähkyjä sulateltu, ja kevätkausi on lähtenyt jo käyntiin. Kevät itsessäänkin saisi tosin mun puolesta startata jo pikkuhiljaa.

17.12.2013 Hanna Vapamaa
Syyskauden kuulumisia
Noniin elikkä tarkotus olis kertoa vähän tästä menneestä syksystä, vaikka moni siitä varmaan jotain tietääkin jo. Pelit alkoi rullaamaan heti kauden alettua ihan mukavasti ja voittoa tuli voiton perään, tähänkin päivään asti. Välillä pelit alkoi vähän vaisusti, mutta niin kuin jokaisessa pelissä tarkoitus on, pelattiin pelit loppuun asti ja sitten vasta katsottiin taululle ja aika useasti tilanne pelin lopussa oli kääntynyt hyväksi meille.
Pelejä ei voiteta vain muutamalla pelaajalla, vaan...


05.10.2013 Matti Moilanen
Kohti seitsemättä mestaruutta
Niin luit aivan oikein. Catz on pelannut naisten ylimmällä sarjatasolla syksystä 2005 alkaen. Näihin vuosiin mahtuu kolme Suomen mestaruutta ja kolme cup-mestaruutta....

02.10.2013 Lotta Aaltonen
Kiitosten aika...
Viimeinen päivä Lappeenrannassa on nyt vietetty ja tästä päivästä lähtien olen virallisesti helsinkiläinen. Viimeisten viikkojen aikana olen monta kertaa ottanut kynän (tai siis tietysti läppärin, mutta kynä kuulostaa paremmalta ;)) käteen kirjoittaakseni kauniita kiitoksen sanoja, mutta fiilis on ollut aika sanaton. Vaikka Lappeenrantaan on nyt jo ikävä ja olo on surullinen ja haikea, aina kun mietin näitä kahta vuotta taaksepäin tulee kasvoilleni leveä hymy...

16.04.2013 Ulriikka Nuolikoski
Kissat kokkikoulussa
Eräänä helmikuun iltana koko kissalauma suuntasi urheilutalon parkettien sijaan aivan toisenlaisiin haasteisiin ja harjoituksiin. Edessä oli muutaman tunnin tehokasta ruuanlaittoa Marttojen opetuskeittiössä Lappeenrannan keskustassa...

01.02.2013 Lotta Aaltonen
Kohti kotikulmia
Runkosarjaa on takana jo kaksi kolmasosaa, joten siitä voisi päätellä että kevättä kohti mennään. Tosin jos on viime päivinä katsonut ulos, niin tuntuu että talvi on vasta alkamaisimmillaan. Lauantaina lähdemme roadtripille Suomen Turkuun...

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy