Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkueet    Ajankohtaista    Kumppanit    Kuva-albumi    Linkit    Yhteystiedot   

Takaisin edelliselle sivulle

29.03.2015

Finaalipaikka tarjolla
 
A-tytöt voittivat eilen SM-sarjan ensimmäisessä välierässä Espoossa Tapiolan Hongan 59-56 ja ottivat näin ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan. Ottelusarja on siis katkolla tänään Urheilutalolla.
 
Kummankin joukkueen riveissä nähdään rutkasti liigatason pelaajia, eilen Hongan riveissä pelasivat Sara Rokkanen, Minna Mali, Emilia Helle, Johanna Borenius, Elina Koskimies, Tuuli Menna, Iina Salmenkivi, Kia Vaalavirta ja Taru Pekkala, jotka kaikki nähtiin Catzia vastaan parketilla Naisten Korisliigan puolivälierissä. Tytöt hakivat eilen siis todella ison voiton Espoosta. Vierailla on tänään pakkovoitto joten nälkäinen joukkue on vastassa.
 
- Nelisen tuntia toisen välierän alkuun. Honka tulee varmasti vieläkin kovempaa tänään kuin eilen ja meidän pitää olla valmiina ensiminuuteista alkaen, toteaa pelipäivän aamupäivänä päävalmentaja Marianne Koskinen.
 
Eilisestä voitosta huolimatta, tänään on pystyttävä vielä ehjempään suoritukseen.
 
- Eilinen peli katsottu uudelleen ja oppia otettu (Kiitos Haksa). Tunnemme toistemme pelitavat hyvin ja nyt on aika laittaa koko kroppa likoon joukkueen puolesta. Avainasemassa tulee olemaan 1vs1 puolustus ja levypallopeli, jota on lupa parantaan eilisestä, jatkaa Koskinen.
 
Ottelu alkaa klo 15.00. Liput 2e ja alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Tervetuloa kannustamaan tytöt finaaliin!

Jääkiekon puolella Turussa, TPS:n A-nuorten finaalisarjan ottelussa oli yleisömäärä hulppeat 10 620. Urheilutalolla ei ihan kapasiteetti tuohon riitä, mutta toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle kannustamaan tytöt voittoon.
 
Jukka Kuokkanen
29.03.2015

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy