Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkueet    Ajankohtaista    Kumppanit    Kuva-albumi    Linkit    Yhteystiedot   

Takaisin edelliselle sivulle

27.03.2015

Välierissä tuttu vastustaja

Lappeenrannan Catz eteni Naisten Korisliigan välieriin kaatamalla Tapiolan Hongan otteluvoitoin 3-0. Seuraavan kerran Catz pelaa vasta ensi viikon perjantaina, mutta Urheilutalolla nähtäneen silti koripalloa ennen välieriä. A-tytöt nimittäin aloittavat oman pudotuspeliurakkansa. Joukkueen sijoitus runkosarjassa oli kolmas.

 
- A-tytöt toistamiseen neljän parhaan joukossa. Tämä kausi on ollut vähän erilainen verrattuna viime kauteen. Kokoonpanot ovat vaihdelleet lähes joka pelissä ja siksi arvostan tätä saavutusta. Tämä on koko joukkueen ansiota. Valmentajalla on ollut täysi työ löytää se punainen lanka eri peleissä johtuen erilaisista kokoonpanoista. Myös pelaajat ovat joutuneet oppimaan ja löytämään erilaisia rooleja peleissä, jopa pelien sisällä. Se on kasvattanut meitä yhteen vieläkin enemmän ja nyt on h-hetki tämän kauden osalta, kertoo A-tyttöjen päävalmentaja Marianne Koskinen.
 
Vastustaja tulee olemaan tuttuakin tutumpi, sillä A-tytöt saavat vastaansa Tapiolan Hongan. Naisten Korisliigan puolivälierissä Catzille pudonneesta Hongan nuoresta joukkueesta nähtäneen A-tyttöjä vastaan parketilla luultavammin ainakin Minna Mali, Emilia Helle, Johanna Borenius, Kia Vaalavirta ja Taru Pekkala.
 
- Runkosarjassa hävittiin molemmat pelit ja uskoisin näihin loppupeleihin heidän saavan vielä lisävahvistusta naisten rosterista. Mutta ketä, sen lauantai näyttää. Kova vastus tulee, mutta me olemme valmiita ottamaan haasteen vastaan. Naiset näyttivät jo mallia kuinka Honka kaadetaan, toteaa Koskinen pilke silmäkulmassa.

Naisten joukkueen pelitauosta johtuen, saavat A-tytöt mukaan edustusjoukkueen riveissä pudotuspelejä tahkoavat pelaajat (Lotta Hämäläinen, Veera Pirttinen, Marianne Kalin, Lotta-Maj Lahtinen & Essi Pohjonen). Liigatason pelureita nähtäneen siis parketilla viikonloppuna molemmista joukkueista. Ottelusarja käynnistyy lauantaina Espoossa.
 
Pudotuspelisarjan otteluohjelma:
 
28.03.2015 Honka - Catz
29.03.2015 Catz - Honka
31.03.2015 Honka - Catz (tarvittaessa)
 
Runkosarjan keskinäiset kohtaamiset:
 
31.01.2015 Catz - Honka 60-68
01.11.2014 Honka - Catz 77-62
 
Jukka Kuokkanen
27.03.2015

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy