Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkueet    Ajankohtaista    Kumppanit    Kuva-albumi    Linkit    Yhteystiedot   

Takaisin edelliselle sivulle

02.07.2018

Catz Kakkone: Sara Behm ja Maiju Virtanen joukkueeseen

Catzin ykkösdivisioonajoukkue, Catz Kakkone, on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta tulevaksi kaudeksi. Joukkueeseen sopimuksen jo solmineen Annika Lönnrothin rinnalle liittyvät lappeenrantalainen Sara Behm, 20, ja Kotkasta Lappeenrantaan muuttanut Maiju Virtanen, 23. Catzin kakkosjoukkueessa kolme vuotta pelannut Sara ja joukkueeseen viime kaudeksi tullut Maiju lähtevät ykkösdivisioonaan hyvillä mielin.

- Odotan tulevaa kautta intoa puhkuen. Mahtavaa kun saa taas treenata ja pelata kunnolla. Erityisesti se, kun sen saa tehdä tuttujen pelikamujen kanssa, joiden kanssa homma tunnetusti luistaa. Onhan tässä kuitenkin yhdessä jo muutama vuosi pyöritelty peukaloita ja mietitty kuinka kiva olisi pelata divaria, Sara kommentoi.

180-senttinen laituri/sentteri Sara on pelannut Catzissa juniorivuosiensa lisäksi myös muutamia otteluita naisten SM-sarjassa. 

- Nyt paikan saatuamme ja uuden, osittain myös vanhan valmentajiston varmistuessa, ainakin oma motivaatio on noussut valtavasti ja treeni-into on kaivettu taas muutaman vuoden takaiselle tasolle, Sara kertoo viitaten juniorivuosiinsa Marianne ”Vänni” Koskisen alaisuudessa.

- Treenattua tulee useamman kerran päivässä niin Tommin ja Vännin laatimien ohjelmien mukaisesti, kuin myös joukkueen kapteenin Annikan innoittamana erilaisten harjoitteiden parissa. Kovan treenin, erinomaisen valmennuksen ja mitä parhaimman joukkueen avulla uskon vahvasti pärjäämiseemme divarikentillä.

Viime kaudeksi Catz Kakkoseen Peli-Karhujen kakkosdivisioonajoukkueesta siirtynyt 167-senttinen Maiju on pelannut junioriuransa Kotkassa, sekä ollut neljänä vuonna mukana myös PeKan naisten SM-sarjajoukkueessa.

- Aivan mahtavaa päästä pelaamaan ykkösdivisioonaan tämän joukkueen kanssa. Kotiuduin joukkueeseen hienosti viime kaudella ja tulen tyttöjen ja valmentajien kanssa hyvin toimeen. Tykkään treenata kovaa ja hyvällä asenteella. Tällaisessa joukkueessa se on kyllä melkein elinehto, kun kaikki muut pelaajat ovat minua ainakin kymmenen senttiä pidempiä – ei siellä muuten pärjää, Maiju naurahtaa.

- On mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon ykkösdivisioona eroaa aiemmista kokemuksistani. Olen pelannut monia kausia kaakkoisen alueen kakkosdivarissa, muutaman eteläisen alueen kolmosdivarissa ja myös naisten SM-sarjassa. Pelit ovat aivan varmasti kovempia kuin viime kaudella, ja siihen pyritään olemaan valmiita yksilöinä sekä joukkueena, Maiju jatkaa.

Myös joukkueenjohtaja, Antti Avelin, on uusista sopimuksista mielissään.

- Hienoa saada kaksikko, joilla on urallaan Suomen mestaruus saavutettuna, jatkamaan joukkueessa. Molemmat ovat joukkueen arvojen mukaisia pelaajia (lappeenrantalaisuus, kova työmoraali ja joukkuepelaaminen), vaikka Maiju tosin muutti Lappeenrantaan vasta vuosi sitten. Sara on monipuolinen pelaaja, joka tuo valmennukselle hyökkäykseen sekä puolustukseen erilaisia vaihtoehtoja. Hän on pitkä laituri, jonka puolimatkan hypäri tulee tekemään kovaa jälkeä ensi kaudella ja puolustukseen hän luo pituudellaan blokkiuhkaa korin alle ja vähän kauemmaskin.

- Mun entinen juniorivalmentaja joskus tokaisi, että voittavassa joukkueessa on aina vähintään yksi kotkalainen. Sitä tuli muutama vuosi kyseenalaistettua, mutta viime kevät miesten ja naisten puolella osoitti kyseenalaistuksen vääräksi. Maiju on korkealla korisälyllä varustettu pelaaja, joka tuo varmasti energiaa kentälle. Vastustaja saa olla varuillaan, sillä siellä missä mahdollinen irtopallo siellä myös Maiju. Huolto saa myös varata jääpusseja ja laastareita ensi kaudeksi extramäärän, sillä Maiju ei kaihda kontakteja.

 

Sara & Maiju, kumman valitsette?

Vety vai Atomi?

Sara: Vety
Maiju: Vety

Kaupunkiloma vai rantaloma?

Sara: Rantaloma
Maiju: Molemmat!

Suklaajäätelö vai mansikkajäätelö?

Sara: Suklaajäätelö
Maiju: Suklaajäätelö myös

Kumpi ensin leivälle, leikkele vai juusto?

Sara: Juusto
Maiju: Ehdottomasti juusto

Sasu Salin vai Petteri Koponen?

Sara: Petteri Koponen
Maiju: Sasu Salin

Adidaksen vai Niken kengät?

Sara: Nike
Maiju: Niket!

Hyökkäys vai puolustus?

Sara: Puolustus
Maiju: PuolustusLisätiedot: valmentaja Tommi Koskinen / 050 5582625 & joukkueenjohtaja Antti Avelin / 041 5392349

 
 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy