Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkueet    Ajankohtaista    Kumppanit    Kuva-albumi    Linkit    Yhteystiedot   

Takaisin edelliselle sivulle

27.06.2018

Catz Kakkone: Annika Lönnroth Catzin ykkösdivisioonajoukkueeseen

Catz Kakkone on solminut tulevaksi kaudeksi 2018-2019 sopimuksen lappeenrantalaisen Annika Lönnrothin, 29, kanssa. Lönnroth on kuulunut Catzin kakkosjoukkueen vakiokalustoon jo vuosia toimien myös joukkueen kapteenina. Catzin lisäksi hän on pelannut alueellista kakkosdivaria myös kasvattajaseurassaan, Lappeenrannan NMKY:ssa, sekä Joensuun Katajassa.

- Odotan vesi kielellä tulevaa kautta ja sitä mihin omat ja koko joukkueemme rahkeet riittävät, Annika kommentoi joukkueen ensimmäistä kautta naisten ykkösdivisioonassa.

176-senttinen Lönnroth on tuttu näky korinaluskahinoissa. Etenkin hyökkäyspäässä hän on ollut viime vuosina joukkueen kantavia voimia taitavilla liikkeillään korin alla.

Lappeenrannan Namikan nykyisenä toiminnanjohtajana tunnettu, Catz Kakkosen uusi joukkueenjohtaja, Antti Avelin on luonnollisesti sopimuksen solmimisesta hyvillään.

- On luonnollista aloittaa joukkueen kasaaminen viimevuotisen joukkueen kapteenista. Annika edustaa hienosti joukkueemme arvoja: hän on lappeenrantalainen, kova tekemään töitä ja joukkuepelaaja henkeen ja vereen. Suomalaisia pitkiä pelaajia ei ole ikinä liikaa, Avelin hymyilee.

Joukkue on aloittanut kauteen valmistautumisen kesätreenien muodossa niin salissa kuin salin ulkopuolellakin.

- Treenimotivaatio tulevaa kautta silmällä pitäen on huipussaan, ja itse ainakin peräänkuulutan mahdollisimman monipuolista liikkumista. Kesällä tykkään paljon esimerkiksi pyöräillä, juosta, uida, käydä salilla ja tietysti myös pelata korista. Onneksi opettajan pitkällä kesälomalla näitä kaikkia juttuja ehtii mukavasti tehdä, Annika kertoo.

 

Annika, kumman valitset?

Vety vai Atomi?

- Vety

Kaupunkiloma vai rantaloma?

- Rantaloma

Suklaajäätelö vai mansikkajäätelö?

- Suklaajäätelö

Kumpi ensin leivälle, leikkele vai juusto?

- Juusto ensin

Sasu Salin vai Petteri Koponen?

- Sasu Salin

Adidaksen vai Niken kengät?

- molemmat tasapuolisesti

Hyökkäys vai puolustus?

- Hyökkäys

 

Lisätiedot: valmentaja Tommi Koskinen / 050 5582625 & joukkueenjohtaja Antti Avelin / 041 5392349

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy