Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkueet    Ajankohtaista    Kumppanit    Kuva-albumi    Linkit    Yhteystiedot   

Takaisin edelliselle sivulle

15.05.2018

Vuoden hauskin koulupäivä rantautui tiistaina 15.5. Lappeenrannan Kauppatorille. Pirkka Street Basket 2018 on osa Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan Pikkusudet-yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää lasten liikunnallisuutta.


Toukokuisessa ennätyshelteessä (26 astetta pilvettömältä taivaalta) katukoristurnaukseen osallistui 49 joukkuetta kolmos-, nelos-, vitos- ja kutosluokkalaisista pojista ja tytöistä. Pelaajat ja kannustusjoukot mukaan lukien torilla piti hauskaa lähes 600 lasta opettajineen. Turnauksessa pelattiin lähes 100 peliä ja hienoja suorituksia nähtiin niin kentillä kuin kenttien ulkopuolella. Kiitos kaikille osallistuneille!

Talkooväki muodostui Catzin ja Namikan junioreista, jotka reippaana ennen aamukahdeksaa tulivat Kauppatorille pystyttämään koreja. Talkoolaisten avulla huolehdittiin mm. kahvinkeitosta, eväiden jaosta ja tuomaroinnista. Suuret kiitokset kuuluvat siis Nellalle, Maikille, Elinalle, Ainolle, Saanalle, Johannalle, Tinnalle, Mainnalle, Neealle, Marille, Antonille, Leeville, Juholle ja Mikolle! Pirkan ja Keskon tarjoamat eväät saatiin K-Supermarket Rakuunasta torin viereltä. Kiitos kauppiaalle – turnauseväät menivät kuin kuumille kiville. Lisää kuvia tapahtumasta löytyy Catz Junioreiden Facebook- ja Instagram-sivuilta.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy