Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkueet    Ajankohtaista    Kumppanit    Kuva-albumi    Linkit    Yhteystiedot   

Takaisin edelliselle sivulle

25.04.2018

VUODEN HAUSKIN KOULUPÄIVÄ ON TAAS TÄÄLLÄ!  Tiedossa vauhdikasta korista, hyvää meinikiä, hyvää musaa, yläfemmoja ja kavereiden kanssa hengailua - mitä muuta voisi koulupäivältä muka toivoa? Pirkka Street Basket -kiertue rantautuu tiistaina 15.5. Lappeenrannan kauppatorille. Vinkkaa tapahtumasta tutulle opettajalle ja/tai ilmoita luokkasi joukkue heti mukaan vuoden hauskimpaan koulupäivään! Mukana menossa Pikkusudet, Basket.fi  ja Pirkka.

Lisätiedot kuvan jälkeenLappeenrannan Catz järjestää yhteistyössä Keskon kanssa Pirkka Street Basketin tiistaina 15.5. Lappeenrannan Kauppatorilla klo 10 alkaen. Ilmoita koulusi mukaan vuoden hauskimpaan tapahtumaan! Korisosaaminen ei ole välttämätöntä - paikalla jokaisessa pelissä on valvoja/tuomari, joka neuvoo pelaajia. Tärkeintä on hauskanpito ja hyvä fiilis!


MITÄ Pirkka Street basket, vuoden hauskin koristapahtuma alakoululaisille.

KENELLE 3.-6-.luokkalaisille pojille ja tytöille

MILLAISET JOUKKUEET Turnaus pelataan 3x3-muotoisena, eli molemmista joukkueista kentällä on 3 pelaajaa. Vaihtopelaajien määrää ei ole rajoitettu, joten joukkueeseen voi kuulua rajaton määrä pelaajia. Tytöillä ja pojilla on erilliset sarjat, joten sekajoukkueiden muodostamista tulisi välttää. On myös toivottavaa, että joukkueen pelaajat ovat suunnilleen samanikäisiä (tai samalta luokka-asteelta), jotta kaikille pystytään takaamaan mielekkäitä ja tasaisia pelejä. Tästä voi kuitenkin tarpeen mukaan joustaa :) Samalta luokalta voi osallistua useampikin joukkue! Jokaisen joukkueen tulee keksiä itselleen nimi; tämä helpottaa kuuluttajaa ja otteluohjelman seuraamista.

MILLOIN tiistaina 15.5. klo 10 alkaen

MISSÄ Kauppatori

ILMOITTAUTUMINEN maanantaihin 7.5. mennessä vastaamalla sähköpostitse (maiju.virtanen@edu.xamk.fi) tai soittamalla 0405497742. Näin otteluohjelma saadaan laadittua ja kouluille mahdollisimman nopeasti takaisin. Mikäli tulette kauempaa esim. bussilla, ettekä ehdi paikalle aamulla klo 10, ilmoittakaa siitä ilmoittautumisen yhteydessä.TERVETULOA MUKAAN!

 
Säännöt ja info löytyy myös koripalloliiton sivuilta: http://www.basket.fi/pikkusudet/pirkka-street-basket-2018/saannot/

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy