Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkueet    Ajankohtaista    Kumppanit    Kuva-albumi    Linkit    Yhteystiedot   

Takaisin edelliselle sivulle

25.04.2018

C-tyttöjen kausi päättyi mitalien merkeissä!

Kissalauman C-tyttöjen kausi on ollut kiireinen ja koriksentäytteinen. Joukkue pelasi vaihtelevin kokoonpanoin alueellista II-divisioonaa, I-divisioonaa sekä kevätpuolella lisäksi valtakunnallista C-tyttöjen SM-sarjaa. Omien peliensä lisäksi kourallinen tyttöjä on pelannut aktiivisesti myös B-tyttöjen alueellista I-divisioonaa.

- Lähdimme kauteen sillä ajatuksella, että jokaiselle pelaajalle riittää omaan tasoon sopivia pelejä ja harjoituksia. Osa tytöistä harjoitteli läpi kauden B-tyttöjen joukkueessa, mutta myös C-tyttöjen ydinporukan treeneissä on ollut korkeatasoinen tekemisen meininki. Vaikka kaikki pelaajat eivät treenaakaan yhdessä, on joukkuehenki ollut loistavalla mallilla ja yhteispeli on toiminut hyvin, joukkueen toinen valmentaja Maiju Virtanen kommentoi.

Viime kesän ja syksyn kova treeni tuotti tulosta, kun I-divisioonajoukkue taisteli itsensä C-tyttöjen valtakunnalliseen SM-sarjaan kevätkaudeksi. SM-sarja tarjosi kissalauman tytöille kovia pelejä kovia vastustajia vastaan. Sarjaan pääsyn kautta avautui hieno tilaisuus nähdä, missä valtakunnan huiput menevät. Kova työ SM-sarjassa palkittiin lopulta oman lohkon viidennellä sijalla, mihin ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.

I-divisioonan kevätkausi päätettiin runkosarjan voittoon, ja kotiturnauksena järjestetyssä Final Fourissakaan ei voittajasta jäänyt epäselvyyttä: Catzin tytöt kukistivat välierissä Lahden SBG:n ja finaalissa tutun vastustajansa YMCA Heinolan. Hienon ja työteliään kauden päätteeksi tytöt saivat arvoisensa palkinnon: kultamitalit kaulaansa.

Myös II-divisioonassa kissalaumalaiset selvittivät upeasti tiensä Final Four -kahinoihin, joista sieltäkin tuloksena mitalisija ja Lappeenrantaan kannettiin pronssia.

- Jokainen tyttö on mennyt eteenpäin henkilökohtaisella tasolla, ja lisäksi myös joukkuepeliin on löytynyt kokonaan uusia ulottuvuuksia. Rohkeutta ja peliälyä on tullut rutkasti lisää, mistä on kiittäminen tyttöjä – he ovat treenanneet ahkerasti läpi kauden, joukkueen valmentaja Sara Behm kiittelee.

 

Vaikka C-tyttöjen kausi onkin ohi, niin aikaa ei jää turhaan lepäilyyn. B-tytöt pelaavat oman Final Four -turnauksensa Lappeenrannassa tulevana viikonloppuna ja C-tytöt valmistautuvat toukokuun lopussa Turussa pelattavaan JBT-turnaukseen. Kiitos hienosta kaudesta tukijoukoille, vanhemmille ja kaikille kannattajille!

 

Joukkueessa kaudella 2017-2018 pelasivat

#3 Elviira Happonen
#8 Emma Pesu
#9 Helmi Valtonen
#10 Siiri Pakkanen
#14 Mariel ”Maikki” Karasti
#15 Mai Federley
#16 Julia Inkinen
#17 Lotta Laaksonen
#18 Eveliina Hiekkavirta
#19 Julia ”Julle” Huttunen
#20 Martta Lehtonen
#21 Nella Henttu
#22 Edit Pekkala
#23 Veera Mäntykivi
#24 Aada Ritvanen
#25 Siiri ”Sipa” Hänninen
#29 Noora Kuukka

 Sekä pelkästään treeneihin osallistunut Linda Muhonen.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy