Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkueet    Ajankohtaista    Kumppanit    Kuva-albumi    Linkit    Yhteystiedot   

Takaisin edelliselle sivulle

18.12.2017 Maiju Virtanen

Mikrotyttöjen syyskauden valmistautuminen kevään sarjaan on sujunut mallikkaasti

Catzin mikrotytöissä on syyskaudella treenannut ahkerasti 21 tyttöä. Treeneissä on tutustuttu koriksen saloihin ja tytöt ovat osallistuneet Lappeenrannan sisäiseen sarjaan harjoituspelien muodossa LrNMKY:n ja Seals Basketin mikrojoukkueita vastaan. Pelit ovat tuoneet tytöille tärkeää kokemusta kevään tulevia sarjapelejä ajatellen, ja kehitystä on syyskuusta joulukuuhun tapahtunut huimasti. Mikrot lähtevät tammikuussa mikrotyttöjen alueelliseen kakkosdivisioonaan kahden joukkueen voimin.

- Treeneissä olemme harjoitelleet koripallon perusteita, kuten pallonkäsittelyä ja heittoa. Pelillisiä asioita, kuten puolustamista olemme käyneet paljon läpi näin kauden edetessä. Erilaiset hipat ja toffee-leikki ovat olleet myös olennainen osa treenejä, päävalmentaja Annika Sastamala kertoo.

Myös Catzin edustusjoukkueen pelaajat kävivät vierailemassa tyttöjen treeneissä joulukuussa. Johannan, Veeran, Lisan, Natalien ja Valencian kanssa tytöt opettelivat syöttötekniikkaa ja pallonkäsittelyä, sekä pääsivät myös pelaamaan edustuksen pelaajien kanssa. Tytöille tämä oli yksi kauden kohokohdista! Vastavuoroisesti mikrot kävivät yhdessä seuraamassa Catzin edustusjoukkueen peliä Urheilutalolla.

- Lähdemme luottavaisin mielin kevätkauteen! Tytöt ovat kehittyneet jo huomattavasti, ja pelaamaan oppii parhaiten pelaamalla, Annika kommentoi.


Mikrotytöt yhdessä valmentajiensa Annikan ja Gretan kanssa

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy