Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkueet    Ajankohtaista    Kumppanit    Kuva-albumi    Linkit    Yhteystiedot   

Takaisin edelliselle sivulle

21.11.2017 Maiju Virtanen

C-tytöt -05 Kouvolan Tykkimäki-turnauksessa viidennelle sijalle

Catzin C-tytöt -05 osallistuivat viime viikonloppuna 12 pelaajan voimin kolmipäiväiseen Tykkimäki-turnaukseen. Mukaan lähti Elviira, Eve, Julia, Sipa, Siiri, Aada, Veera, Julle, Lotta, Mai, Edit ja Emma. Perjantaina autot pakattiin täyteen patjoja, makuupusseja, pelivarusteita ja eväitä, ja lähdettiin iloisin mielin kohti Kouvolaa. Turnaus starttasi pelillä ToPoLan -05 joukkuetta vastaan. Matkaväsymyksestä ei ollut tietoakaan, ja ottelu päättyi omien tyttöjen hyväksi selkein lukemin 50-14 (12-5). Catzin tsempparina palkittiin Siiri Hänninen.

Lauantaiaamuna tytöt lähtivät aamupalapöydän kautta seuraavaan otteluunsa Kalliosuojaan, joka pienen hämmennyksen ja etsintöjen jälkeen viimein löytyi – kenttä oli syvällä maan alla väestönsuojan uumenissa. Tämä ei tyttöjä kuitenkaan tuntunut hämmentävän, sillä tiukan väännön jälkeen Hyvinkään Ponteva kukistui pistein 35-28 (8-9). Tsempparina palkittiin joukkueen kapteeni Edit Pekkala.

Päivän toinen peli pelattiinkin melkein heti perään Hongan -06 tyttöjä vastaan. Vastustaja oli kova ja heitti hyvin, kun taas omien tyttöjen heitot kolisivat rautoihin. Puoliajan jälkeen saatiin jo omasta pelistä paremmin kiinni, mutta loppulukemat olivat kuitenkin espoolaisten hyväksi 34-18 (9-2). Catzin tsempparina palkittiin Aada Ritvanen.

Loppupäivän ollessa vapaata kissalauma suunnisti kauppakeskus Veturiin shoppailemaan ja viettämään Emman synttäreitä. Illemmalla tytöt käväisivät myös kisadiskon tanssilattialla pyörähtämässä, ennen kuin suuntasivat ansaituille yöunille: seuraavana aamuna peli alkaisi jo 8:00.

Aamun vastustaja tiedettiin kovaksi, sillä Tampereen Pyrinnön tytöt oli voittanut selvästi kaikki aiemmat ottelunsa. Omat tytöt olivat kuitenkin hyvin hereillä pelin alusta alkaen, ja taistelutahto ja peli-ilo oli selvästi nähtävissä. Turnauksen paras peli ei voittoon tällä kertaa riittänyt, mutta tyttöjen ennakkoluulottomat otteet vakuuttivat niin valmentajat kuin katsojatkin. Loppulukemat 47-26 (12-4), tsempparina palkittiin Mai Federley.

Turnauksen viimeiseen peliin lähdettiin kovalla asenteella, sillä pelipaikka (pommisuoja) tiedettiin haasteelliseksi monella tapaa. Vastustajaksi tytöt saivat Järvenpään NMKY:n. Puoliaikaan asti edettiin tasaisella kori-kori-periaatteella, ja summerin soidessa tilanne olikin 9-9. Toisella puolikkaalla Catzin tytöt saivat hienosti Järvenpään pitkät pelaajat pimentoon ja juoksivat loppulukemiksi 41-28. Pelin tsempparina palkittiin Eveliina Hiekkavirta.

Tyttöjen loppusijoitus oli viides, mihin niin valmentajat kuin pelaajatkin ovat äärimmäisen tyytyväisiä. Onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla sekä hyökkäys- että puolustuspäässä ja tytöillä oli kivaa kentällä ja kentän ulkopuolella. Kauaa ei kuitenkaan ehditä lepäämään, sillä C-tytöt pelaavat seuraavan SM-karsintaottelunsa jo tänään tiistaina PeKa -04 -joukkuetta vastaan Pallon liikuntahallilla. Tiedossa I-divisioonan kärkikamppailu. Tervetuloa kannustamaan!

Ylärivi vasemmalta: Sara Behm (valmentaja), Julia Inkinen, Veera Mäntykivi, Eveliina Hiekkavirta, Aada Ritvanen, Maiju Virtanen (valmentaja)
Keskirivi vasemmalta: Siiri Pakkanen, Siiri Hänninen, Julia Huttunen, Emma Pesu, Mai Federley
Alarivi vasemmalta: Edit Pekkala, Lotta Laaksonen

Kuvasta puuttuu Elviira Happonen, joka joutui lähtemään lauantaina sairastuttuaan.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy