Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkueet    Ajankohtaista    Kumppanit    Kuva-albumi    Linkit    Yhteystiedot   

Takaisin edelliselle sivulle

03.07.2016

CATZ HAKEE JUNIORIVASTAAVAA

Catz hakee motivoitunutta, osa-aikaista juniorivastaavaa kaudelle 2016-17. Catz on lappeenrantalainen koripalloseura, jonka edustusjoukkue ja juniorijoukkueet ovat saavuttaneet menestystä. Nyt seuran junioripuolen toimintaan haetaan osa-aikaista juniorivastaavaa. Pääasiallisesti juniorivastaava osallistuu juniorimäärien kehittämiseen mainostamalla junioritoimintaa kouluissa ja päiväkodeissa sekä osallistumalla erilaisiin tapahtumiin. Juniorivastaava kehittää paikallista kouluyhteistyötä ja junioripuolen näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Mahdollisuuksien mukaan juniorivastaava vetää elokuussa olevan koriksen kesäleirin.

Juniorivastaavan toimenkuvaa voidaan räätälöidä henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Keskimääräinen työaika on noin 20 h/vko. Tehtävä alkaa 1.8.2016 (tai sopimuksen mukaan). Määräaikainen työsopimus on voimassa 31.5.2017 asti (tai sopimuksen mukaan).

Seura toivoo juniorivastaavalta positiivista, joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä ideoita junioritoiminnan kehittämiseksi. Arvostamme yhteistyökyvyn lisäksi koripallotaustaa tai kokemusta koripallovalmentamisesta. Hakijalta toivotaan myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakemus ja cv sekä palkkatoivomus pyydetään lähettämään 15.7.2016 klo 16 mennessä osoitteeseen sanna.pyysing@gmail.com. Sähköpostin otsikoksi Catz juniorivastaava.

Lisätiedot
Sanna Pyysing
sanna.pyysing@gmail.com
041-437 1776 (ti 5.7 klo 17-19 ja ti 12.7 klo 17-19)

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy