Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkueet    Ajankohtaista    Kumppanit    Kuva-albumi    Linkit    Yhteystiedot   

Takaisin edelliselle sivulle

28.01.2016 Aata Ronkanen

Lähdimme ricoh turnaukseen odottavin ajatuksin. Bussi matka tuntui kestävän ikuisuuden, mutta kun vihdoin pääsimme majoittumaan alkoi turnaus fiilistelyt ja jännitykset!

Kun lauantaina ensimmäisesta pillinvihellyksestä alkoi peli, olivat tytöt ihan liekeissä! Se oli loistava aloitus turnaukselle. Jatkoimme iltaa kohden ja oli aika toisen sekä kolmanne pelin. Jatkoimme siihen mihin jäimme edellisessä. Fiilikset olivat huikeat loppuillasta kun oltiin voitettu kaikki ja pelattu kauden parhaimmat pelit! Disko huuma alkoi olla jo kaikilla tassuissa ja lähdimme kohti turnausdiskoa.

Sunnuntaina heräsimme aikasin pakkaamaan ja lähdimme syömään täyttävän aamupalan. Kaikilla oli odottavat ja innostuneet fiilikset kun lähdimme kohti pelipaikkaa. Aloitus oli hieman tahmeaa, mutta sieltä me nousimme ja kun viimeinen pillinvihellys kävi, kaikki kiljuivat ja huusivat että nyt on mitalit taattu! Olimme hieman uupuneita ennen vikaa peliä, mutta kävimme happihyppelyllä ja kaikki virkistäytyivät iloisiksi ja innostuneiksi. Meitä hieman jännitti vikan pelin vastustajat kun he olivat niin pitkiä, mutta eihän he meille mitään mahtaneet. Ja kyllä, sieltä se kulta sitten tuli! Hallissa ei kuullut edes omia ajatuksia kun meno oli niin katossa.

Joukkueenjohto sekä valmennus on todella ylpeitä tytöistä kun pelasivat kauden parhaimmat pelit! Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä ja odottaa mitä tuleva tuo tullessaan!

Koutsi kiittää ja kuittaa!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy