Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkueet    Ajankohtaista    Kumppanit    Kuva-albumi    Linkit    Yhteystiedot   

Takaisin edelliselle sivulle

13.04.2015

A-tyttöjen SM-kulta ratkeaa tiistaina Urheilutalolla
 
Lappeenrannan Catzin A-tyttöjen loppuottelu-urakka jatkuu tiistaina Urheilutalolla. Sunnuntaina oli todella lähellä, ettei tätä ottelua tarvitsisi pelata. Finaalivastustaja Helmi Capitals nousi kuitenkin sillasta ja onnistui viemään toisen loppuottelun nimiinsä viimeisen sekunnin heitolla. Karvas tappio on käyty pikkukissojen leirissä läpi ja suunta on eteenpäin. Tiistaina on uusi mahdollisuus.
 
- Eilinen on mennyttä ja olemme joukkueen kanssa käyneet pelin tapahtumat läpi hyvinkin syvällisesti. Ottelu oli opettavainen ja antoi meille jokaiselle kokemuksia monenlaisista tunnetiloista. Ne kuuluu urheiluun ja ne on vain hyväksyttävä. Nyt on käännettävä katse tulevaisuuteen ja ennen kaikkea huomiseen, totesi A-tyttöjen päävalmentaja Marianne Koskinen ratkaisevan finaalin aattona.
 
Molemmat finaalit ovat olleet äärimmäisen tasaisia, vaikkakin lauantainen "repsahti" lopulta kymmeneen pisteeseen. Catzin avainpelaajina ovat häärineet Naisten joukkueesta tutut Lotta Hämäläinen, Lotta-Maj Lahtinen, Marianne Kalin, Essi Pohjonen ja Veera Pirttinen. Sunnuntain ottelua jos katsoo, niin levypallopeliin toivoisi ehkä parannusta, sekä Sandra Karstenin pimentämistä. Toki vastustajajoukkueesta löytyy Karstenin lisäksi mm. kahdeksan pelaajaa joilta löytyy kokemusta tyttömaajoukkueista. Kova joukkue on siis vastassa. Huomista, sekä joukkueen valmistautumista ratkaisuotteluun Koskinen avaa seuraavasti.
 
- Tänään kevyet palauttavat harjoitukset takana ja keskittyminen suunnattu huomiseen. Kaksi peliä takana toisiamme vastaan ja varmasti molemmat joukkueet ovat oppineet tuntemaan toistensa pelitavat. Nyt onkin enää kyse siitä, kumpi pystyy noudattamaan omaa pelitaktiikkaansa paremmin.
 
Lauantaina ensimmäisessä finaalissa Urheilutalon lehtereille oli löytänyt tiensä ihailtavan moni. Toivottavasti näin käy myös tiistaina, sillä "oman kylän tytöt" tarvitsevat myös yleisön tuen taakseen.
 
- Huomenna varmasti usea sata katsojaa katsomassa tyttöjen peliä ja se jos mikä tuo otteluun suuren urheilujuhlan tunteen. Ja sitähän se on ainakin meille joukkueen jäsenille.
 
Mestaruus olisi harvinaista herkkua, sillä se olisi Catzin seurahistorian ensimmäinen SM-kulta junioritasolla. Eikä niitä täällä päin muutenkaan ole päästy aivan kauheasti juhlimaan, sillä edellisen kerran tyttöjoukkue on Lappeenrannassa juhlinut Suomen mestaruutta vuonna 1994, kun Lappeenrannan NMKY:n B-tytöt voittivat kultaa.

Tervetuloa kannustamaan pikkukissat voittoon! Ottelu alkaa klo 18.30.
 
Jukka Kuokkanen
13.04.2015

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy